Kore banana na putu uspeha

Osnovne realizovane aktivnosti su:

  • Organizacija tematske radionice za mlade krupanjske sportiste na kojoj smo u razgovoru sa njima dobile značajne informacije o njihovim problemima, strahovima i nedoumicama kada je ova tema upitanju.
  • Kontaktiranje struke za komentar o predloženoj temi i to (pedagoga, psihologa, sportskih trenera, bivših uspešnih igrača, profesora itd…)
  • Kreiranje brošure/flajera koja sadrži neke od osnovnih informacija, saveta i preporuka za decu i njihove roditelje.
  • Kreiranje 2 radio emisije sa predloženom temom uz učešće mladih sportista i stručnjaka koji su razgovarali o temi.
  • Podela flajera tokom tri dana trajanja turnira „Trofej Viteza RAĐA“ koji se održao poslednjeg vikenda avgusta i okupio više od 500 dece iz Srbije i Republike Srpske.
  • Poseta svim lokalnim sportskim klubovima (fudbal, kočarka,odbojka, atletika, karate, boks, stoni tenis, plivanje itd…)
  • Završno predavanje „Kore od banane na putu uspeha“ za roditelje i decu, podela flajera i druženje

Projekat  se realizovao tokom avgusta i septembra tako što smo u prvoj polovini avgusta organizovali radionice i objave stručnih tekstova po pitanjima izazova za mlade sportiste tokom sportske karijere. U drugoj polovini avgusta i početkom septembra organizovali smo radio emisije a krajem avgusta aktivnost tokom trajanja dečijeg fudbalskog turnira. Septembar je bio rezervisan za posetu lokalnim sportskim klubovima i završno predavanje za decu i roditelje u velikoj Sali Doma kulture.

Date:
Nazad na vrh

Da i ove godine napravimo tektonske volonterske pokrete!

Žulja te problem? Imaš rešenje? Okupi ekipu, pokrenite promenu!  #ŠtaNamTeško konkurs u okviru projekta Mladi su zakon.

Pratite nas na mrežama: