Promocija Likovnog Leksikona

Oznaka projekta: TIM22 – R18

Mi smo grupa tek svršenih studenata iz Leskovca, okupljenih oko zajedničke ljubavi prema umetnosti, posebno likovnoj. Pored svojih različitih profesija slikarstvo je ono što nas oduvek interesuje, tako da najčešće okupljamo umetnike i priređujemo izložbe, a trenutno smo okupirani projektom Likovni Leksikon.
Likovni Leksikon je platforma koja okuplja sve likovne umetnike na jednom mestu, u jednostavnoj formi – jedan rad, potpis, citat.
Postoji već godinu dana, i za to vreme je izdata knjiga sa prvih 99 upisanih umetnika, a na internet stranici taj broj uveliko raste. Tokom tih godinu dana shvatili smo da postoji velika potreba za Leksikonom ove vrste, a da mi sami to ne možemo izvesti u punoj snazi.
Naime, potrebno je sistemski, i u širem obimu promovisati ideju o Leksikonu. Mi smo napravili promociju Leksikona za širu publiku. Okupili smo ljubitelje likovne umetnosti i autore, sa ciljem da ih upoznamo sa značajem ideje, a na događaju je govorio autor Leksikona, i nekoliko već upisanih umetnika.
Date:
Nazad na vrh

Da i ove godine napravimo tektonske volonterske pokrete!

Žulja te problem? Imaš rešenje? Okupi ekipu, pokrenite promenu!  #ŠtaNamTeško konkurs u okviru projekta Mladi su zakon.

Pratite nas na mrežama: