Sport za sve

U okviru projekta “Sport za sve” realizovane se dve akcije.

Prva je održana u ponedeljak – 18. jula tekuće godine, u vremenskom intervalu: 19.00 – 21.30 minuta na terenima Sportskog centra u Rudovcima.

Akcija je obuhvatila javne časove i osnovne tehnike malog fudbala, basketa i odbojke. Izvršena je prezentacija novih lopti, sportske opreme i rekvizita. Akcijom su koordinirali Katarina Đorđević i Nenad Pavlović. Oko 40-oro dece uživalo je i igralo se sa novim loptama, opremom i rekvizitima. Veoma lepo raspoloženje i druženje je viđeno kod dece. Tokom pauza osvežili su se limunadom i tokom celog događaja pratili su ih muzički zvuci.

Druga akcija “KREATIVNA RADIONICA – SPORT ZA SVE” održana je u četvrtak – 21. jula, u vremenskom intervalu 19.00 – 20.30 minuta, u letnjoj bašti Sportskog centra u Rudovcima. Kreativna radionica – crtanje i bojenje za predškolce, mlađe osnovce i starije osnovce u oblasti sporta. Oko 60-oro dece podeljeno u tri kategorije je uzelo učešće u ovoj aktivnosti. Najbolji u svim kategorijama dobili su diplome za prva tri mesta.

Uz muziku, odlično druženje, slaniše, slatkiše i piće za svu decu organizovan je kvalitetanprogram za decu, a akcija je ocenjena veoma visokim ocenama.

 

Roditelji, posebno učesnici su izrazili veliko zadovoljstvo ovim akcijama. Rezultati su posete dece i roditelja, podrška lokalne zajednice i najpozitivnije reakcije. Takođe lopte, rekviziti i oprema  će biti korišćene i u budućnosti.

 

Grad:
Date:
Nazad na vrh

Da i ove godine napravimo tektonske volonterske pokrete!

Žulja te problem? Imaš rešenje? Okupi ekipu, pokrenite promenu!  #ŠtaNamTeško konkurs u okviru projekta Mladi su zakon.

Pratite nas na mrežama: