Za lepši i čistiji sportski centar

Uređenje klupica za odmor na zelenim površinama sportskog centra (izrada 2 nove klupice, postavljanje i betoniranje istih, popravka drvenih prečnica i metalnih delova i farbanje starih klupica), izrada, betoniranje i postavka metalnih delova i na njih stolica za sedenje za igrače na terenu za mali fudbal i izrada i farbanje novih i prepravka i farbanje starih kanti za otpad.

Tokom leta tekuće 2022. godine na sportskom centru u Rudovcima, Društvo za sport, rekreaciju i zabavu – Sportski centar Rudovci je uz podršku programa “Mladi su zakon”, sprovelo #štanamteško akciju – projekat: “Za lepši, čistiji i uređeniji Sportski centar Rudovci!”.

 

Program je realizovan zajedničkim sredstvima Ministarstva omladine i sporta Vlade Republike Srbije, projekta “Šta nam teško”, FK Radnički (Rudovci) i Sportskog centra Rudovci.

Izrađene su nove klupice za sedenje i rekonstruisane stare, izrađene su i postavljene klupice za igrače na fudbalskom terenu i urađene nove i popravljene stare kante za otpad i smeće. Ovom akcijom svi posetioci, rekreativci i sportisti su dobili još više mesta za sedenje i odmor, igrači na terenu za mali fudbal udobna mesta za sedenje i predah tokom utakmica, a svi zajedno prostor za odlaganje otpada i smeća u vidu kanti, kao i rešavanje velikog problema smeća koji se stvara tokom velikog broja događaja tokom godine.

Sportski centar je dobio jedno novo lice – lepše, čistije i uređenije lice.

Ostvaren je rezultat koji smo i postavili na početku realizacije projekta.

 

Grad:
Date:
Nazad na vrh

Da i ove godine napravimo tektonske volonterske pokrete!

Žulja te problem? Imaš rešenje? Okupi ekipu, pokrenite promenu!  #ŠtaNamTeško konkurs u okviru projekta Mladi su zakon.

Pratite nas na mrežama: